Szocialista politikusok aláírása szerepel hitelesítőként azokon a dokumentumokon, amiket a hatóság emberei múlt csütörtökön foglaltak le Tordai Csaba ügyvédi irodájában a Karácsony Gergely mozgalmának bűncselekménygyanús adománygyűjtése miatt indult nyomozás részeként. Az Index értesülése szerint az aláírások az adományozók létét voltak hivatottak hitelesíteni.
Szocialista politikusok aláírása szerepel hitelesítőként azokon a dokumentumokon, amiket a hatóság emberei múlt csütörtökön foglaltak le Tordai Csaba ügyvédi irodájában a Karácsony Gergely mozgalmának bűncselekménygyanús adománygyűjtése miatt indult nyomozás részeként – írja a Magyar Nemzet. Az Index értesülése szerint az aláírások az adományozók létét voltak hivatottak hitelesíteni.

Az ügyben eddig annyi derült ki, hogy bizonyítékokat foglaltak le Karácsony Gergely főpolgármester jogi főtanácsadójának – egyben Gyurcsány Ferenc bizalmi emberének – irodájában a Karácsony Gergely nevével fémjelzett 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtése miatt indult nyomozás keretében.

Az ügyben – amelyben a 99 Mozgalom számlavezetője, az OTP is feljelentést tett – költségvetési csalás, pénzmosás és hamis magánokirat felhasználása gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.