Közélet

Orbán Viktor elmondta, mi Karácsony Gergely igazi bűne

A miniszterelnök Szentkirályi Alexandra mellett az V. kerületi Fidesz-irodában járt. Orbán Viktor szerint Budapest jelenlegi főpolgármestere rengeteg lehetőséget hagyott elveszni.

A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában.

ORBÁN Viktor; SZENTKIRÁLYI Alexandra
Orbán Viktor elmondta, mi Karácsony Gergely igazi bűne / Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher

A miniszterelnök elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. „Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni, és végül győzni fogunk” – hangoztatta.

Karácsony Gergely igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség, ami miatt most szenved a város

– tette hozzá. Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

Karácsony Gergely főpolgármester a Partizán című műsorban elárulta: ő javasolta Dobrev Klárának, hogy az előrehozott választás „egy központi politikai követelése legyen” a DK, az MSZP és a Párbeszéd szövetségének. A főpolgármester egy pillanattal később azonban helyesbített, hogy meglehet, rosszul emlékszik.

 

Orbán Viktor Karácsony Gergely Szentkirályi Alexandra Fidesz
Kapcsolódó cikkek