Logisztika

Leállnak a HÉV-ek egy időre

Pótlóbusz jár H5-ös HÉV helyett hétvégén a Batthyány tér és Békásmegyer között a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint.

Karbantartás miatt rövidített útvonalon közlekedik a H5-ös HÉV ezen a hétvégén, Békásmegyer és Szentendre között, vagyis ezen időszak alatt a Batthyány tér M+H és Békásmegyer H között pótlóbusz szállítja majd az utasokat. A járműveken megengedett lesz a kerékpárok szállítása – hívja fel a figyelmet a BKK.

Forrás: MW

Közleményükben megjegyzik, a pótlás ideje alatt a 109-es autóbuszra a Batthyány tér M+H végállomási felszállóhelye helyett a 39-es autóbusz megállójában, a 160-as autóbuszra a Csobánka téri autóbusz-fordulóban levő le-, illetve felszállóhely helyett a 960-as autóbusz Móricz Zsigmond körtér M irányú Békásmegyer H megállóhelyén lehet majd felszállni.

Késő este a csatlakozások biztosítása érdekében a 118-as, 134-es, a 137-es, a 143-as, a 186-os, a 204-es, 219-es és a 243-as autóbusz egyes indulásai módosulnak, amelyek pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

pótlóbusz közlekedés HÉV BKK Batthyány tér Békásmegyer
Kapcsolódó cikkek