Logisztika

Új híd épül az M2 autópályán

A hídgerendák beemlése miatt éjszakai munkavégzésre és ideiglenes forgalmi rend változásokra kell számítani az M2 autóúton – a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint.

Vác déli forgalmi csomópontjának környezetében megvalósuló új híd építése látványos szakaszba ért, augusztus 6-7-én éjszaka emelik be a hídgerendákat. A munkálatokat biztonsági okokból csak a Gödöllői út az M2 gyorsforgalmi út alatti szakaszára vonatkozó teljes útzár mellett tudják elvégezni, ezért várhatóan augusztus 6-7-én 23 órától másnap reggel fél 5-ig a Gödöllői úton haladó forgalmat ideiglenesen átterelik a 2-es főút – Vác Külső Rádi út – Vácduka Kossuth Lajos út útvonalra.

Fotó: Pixabay (illusztráció)

A munkálatok az M2 autóútra történő felhajtást Vác felől Budapest felé, illetve Gödöllő felől az országhatár felé nem befolyásolják.

A beruházásnak köszönhetően 2019 őszétől 2×2 sávon, 110 km/h sebességgel haladhatnak majd a közlekedők a teljes Budapest-Vác szakaszon. A fejlesztés uniós és hazai forrás felhasználásával a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.

NIF korlátozás hídépítés
Kapcsolódó cikkek