BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Baj van a határon: feltorlódtak a kamionok több átkelőnél

Szombat délelőttre öt kilométeresre duzzadt a Románia felé kilépésre várakozó kamionsor az M43-as autópályán, a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely előtt.

Az átkelőnél a teherforgalomban a kilépő oldalon kétórás a várakozás, a Magyarországra tartó kamionoknak egy órát kell sorban állniuk. A csanádpalotai átkelőnél Románia felé tartó autósoknak is kétórás, a belépésnél egyórás a várakozás – közölte honlapján a rendőrség.

A sor a csanádpalotai átkelő előtt. Fotó: Rosta Tibor

Szintén kétórás a kilépő kamionok és autósok várakozási ideje a nagylaki közúti határátkelőhelyen. A belépő oldalon a teherforgalomban egyórás a várakozás. Szerbia felé a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a kilépő teherautóknak négy órát kell várniuk. Az autóbuszoknak és személyautóknak mindkét irányban egyórás a várakozás.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfóoldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.