A jen is folytatta erősödését. Csütörtökön már kevesebb mint 116 jenért lehetett dollárt kapni. A hazai gazdaság állapota miatt aggódó japánok ezt nem tűrhették tovább, ezért saját nemzeti devizájukat jegybanki intervencióval gyengítették. Péntekre ez a jennel szemben mintegy 50 bázispontos dollárerősödést hozott. A hét utolsó napján egyébként az euró is látványosan visszaesett.
A bankközi forintpiacon nemzeti fizetőeszközünk árfolyama gyakorlatilag a sávszélesítést követő szintre esett vissza. A forint, amely a merénylet hetén még viszonylag jól szerepelt, a recessziós félelmek és a háborús bizonytalanság következtében péntek délutánra a sávcentrum alá 5,6 százalékra került. Kereskedők szerint a külföldi befektetők pánikszerűen zárták nyitott pozícióikat.
A forintpiacot hazai kamatcsökkentési spekulációk mozgatták. Az overnight kamatok pénteken 25 bázisponttal, 11,00/11,25 százalékra emelkedtek.
A hazai állampapírpiacon a múlt hét elején zuhantak a hozamok. Később azután -- főleg a jelenlegi helyzetben érthetően óvatosabban kezelt hosszabb futamidőkben -- lassú visszarendeződést lehetett megfigyelni. A rövidebb papíroknál viszont a hozamok lemorzsolódása folytatódott.