Pénz- és tőkepiac

Videóchattel csökkentené a személyes ügyintézéseket az MKB

Az MKB Bank elindítja MKB VideóBANK szolgáltatását, amelynek használatával az ügyfelek videóchaten keresztül tudják intézni ügyeik egy részét – közölte kedden a bank. A banki tanácsadók személyesen, a legmodernebb digitális technológia eszközeivel állnak így az ügyfelek rendelkezésére.

A videóbank szolgáltatás létrehozása az MKB Bank digitális fejlesztési programjának tervezett lépése volt, azonban bevezetését jelentősen felgyorsította a koronavírus-járvány teremtette helyzet.

Az MKB VideóBANK gyors, soron kívüli elindításának célja az, hogy tovább csökkentsék a fiókokban történő személyes ügyintézés szükségességét, egyúttal újabb hasznos, kényelmi szolgáltatást biztosítsanak ügyfeleiknek.

A VideóBANK szolgáltatás munkanapokon 8:00 és 16:30 között érhető el és egyéb ügyintézési lehetőségek mellett arra is lehetőséget ad, hogy az ügyfelek ennek használatával nyilatkozzanak, ha nem kívánnak élni a hiteltörlesztési moratóriummal.

Fotó: Kallus György / VG

Az MKB VideóBANK szolgáltatás használható mobileszközökön (Android és iOS), valamint asztali gépeken és laptopokon Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge és Apple Safari böngészőkben – áll a bank közleményében.

MKB Bank videochat ügyfélszolgálat digitalizáció
Kapcsolódó cikkek