Tőkét emelt a Blue Colibri International Kft. portfóliócégében az OXO Technologies Holding a 2021. július 7-én aláírt szindikátusi szerződés értelmében, amelyben két ütemű befektetést rögzítettek a felek. 

Budapest 2021
Oszkó Péter, OXO Tech holdings
foto: Vémi Zoltán/Világgazdaság, Budapest 2021Oszkó Péter, OXO Tech holdingsfoto: Vémi Zoltán/Világgazdaság
Oszkó Péter, az OXO Technologies igazgatósági elnöke. Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A befektetés második ütemét korábbi megállapodás alapján 210 millió forint nettó árbevételhez kötötték a szerződő felek, valamint, hogy az első ütem az üzleti tervben meghatározott mérföldkövek mentén kerül felhasználásra. 

Jelen befektetési ütemben a társaság 25 millió forintot utal a céltársaságnak, amellyel a tulajdonrésze 23,99 százalékos lesz. Ugyanebben a körben a Bonitás Befektetési Alapkezelő Zrt. újabb 200 millió forint tőkeemelést hajt végre. 

A Blue Colibri kék galléros munkavállalók elérését segítő belső vállalati HR kommunikációs szoftver fejlesztésével foglalkozik, elsősorban white label alapon kívánja értékesíteni a szoftvert, ezáltal biztosítva ügyfeleinek egy egyszerű belső kommunikációt a munkavállalók és a menedzsment között, amely a termékfejlesztés során további HR-modulokkal egy integrált platformmá áll össze.