Sportgazdaság

Másfél milliárd dolláros vásárlással vigasztalódik Jennifer Lopez exe

Alex Rodriguez egy NBA-csapat tulajdonos lesz.

Alex Rodriguez egykori baseball játékos egy hónapja szakított Jennifer Lopezzel és a vigasztalódás érdekében elképesztő költekezésbe kezdett. Az ESPN szerint

Marc Lore e-kereskedelemmel foglalkozó milliárdossal közösen a Minnesota Timberwolves NBA csapatát veszik meg.

A sportcsatorna szerint egyelőre szóbeli megállapodást sikerült elérniük az eddigi tulajdonos Glen Taylorral, a vételár pedig másfél milliárd dollár lehet. A tárgyalások április 10-én kezdődtek és Taylor feltétele volt, hogy a csapat nem költözik el.

Fotó: Shutterstock

Az egész életét Minneapolisban leélő milliárdos 1994-ben vette meg a csapatot 88 millió dollárért, hogy megmentse az a New Orleansba költözéstől a 2023-as átadásig továbbra is a klub élén marad.

Rodriguez és Lore, akik fele-fele arányban lesznek tulajdonosok tavaly a New York Mets baseball csapatát akarták megvenni, ám akkor nem jártak sikerrel.

Az üzletet eddig sem az eladó, sem a vevők nem erősítették meg hivatalosan és az NBA engedélyére is várni kell még, hiszen minden NBA csapat eladása a liga kormányzótanácsának áldásával történhet csak. Idén egyébként már a Utah Jazz is gazdát cserélt.

Marc Lore Minnesota Timberwolves Jennifer Lopez Alex Rodriguez NBA
Kapcsolódó cikkek