Alighanem még a Cincinnati Bengals játékosainál is van szomorúbb ember most a Földön. Egy texasi vállalkozó ugyanis összesen 9,5 millió dollárral fogadott a csapatra a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjén, a Super Bowlon ám a Bengals végül alulmaradt a Los Angeles Ramsszel szemben. 

A texasi bútorkereskedő Jim McIngvale pedig annyira biztos volt a dolgában, hogy csak emiatt elutazott Lousiana államba, hogy a Ceasars fogadóiroda applikációján legálisan fogadhasson. 

A matrackirály előbb 4,5 millió dollárral, majd még egy ötmillió dolláros téttel játszotta meg a Bengals győzelmét. Ha nyert volna a Cincinnati, akkor 16,2 millió dollár ütötte volna a markát. 

Fotó: Jon Cherry

Természetesen McIngvale vérbeli üzletember: a Fox híre szerint a fogadáson a cége friss bevételét kockáztatta, nemrég ugyanis indítottak egy rendkívüli promóciót, amelyből nagyjából 20 millió dollár folyt be a céghez. Ám ennek felét elbukni így is fájdalmas lehetett. 

A Super Bowl egyébként nem csak emiatt volt emlékezetes, ráadásul még kis híján nézettségi rekordot is döntött az Egyesült Államokban.