Február elején még úgy tűnt, hogy a pofi amerikaifutball-liga (NFL) elveszíti történelme legnagyobb legendáját, akkor ugyanis Tom Brady hivatalosan is bejelentette, hogy visszavonul a sportágtól. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ez a kényszerszünet mindössze néhány hétig marad érvényben, Brady azóta ugyanis meggondolta magát és még legalább egy évig irányítja a Tampa Bay Buccaneers csapatát. 

Hivatalosan is bejelentette visszavonulását Tom Brady

22 év alatt hét Super Bowlt nyert a klasszis irányító.

Brady a visszavonulása óta gőzerővel készül a szezonra, de időközben már a jövőjét is sikerült sínre tennie. A Fox tévécsatorna ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtették Bradyt, azaz bármikos is hagyja abba sportkarrierjét a klasszis irányító, azonnal át is ülhet új munkahelyére. Az NFL legendás játékosának aláírásáért valószínűleg óriási harc dúlt a háttérben, hogy pontosan mennyiért fogadta el végül a Fox ajánlatát, arról nem tudni. Maga Brady egyébként szokásához híven szűkszavúan kommentálta a hírt: közösségi oldalára csak annyit írt, izgatott, de még sok dolga van a pályán. 

Frissítés:

A New York Post közben kiderítette a szerződés részleteit, ezek alapján Brady elképesztő összeget, 10 év alatt 375 millió dollárt tehet majd zsebre a tévés közvetítésekért.