Megvették a Ferencváros labdarúgóklub legjobb játékosát, Aissa Laidouni a Bundesligában dobogóért harcoló Union Berlinhez igazolt, ahol a magyar válogatott Schäfer András csapattársa lesz. A tunéziai Laidoni még az egyébként igen erősnek mondható, immár nemzetközi szinten is komoly eredményt felmutatni képes Ferencvárosból is kiemelkedett, sőt, még a novemberi, katari világbajnokságon is letette a névjegyét, csapata egyik legjobbja volt. 

Belgrád, 2022. október 6.A ferencvárosi Aissa Laidouni az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában játszott Crvena zvezda – Ferencváros mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2022. október 6-án.
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A 26 éves játékos 2020-ban érkezett a Fradihoz a román Voluntari csapatától és hamar a középpálya húzóembere lett. Összesen 64 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, amelyeken hat gólt rúgott, de igazán maradandót a nemzetközi kupákban alkotott a zöld-fehérek színeiben, különösen az idei Európa-ligás menetelésből vette ki a részét, 13 meccsen két gólt is lőtt. 

Hogy pontosan mennyiért igazolt át Laidouni, arról a klubok nem számoltak be. Bár korábban voltak olyan hírek, amelyek szerint a középpályás akár 10 millió eurót is megérhet, ezt a szintet nem érte el a végleges ár. 

A játékost a Fradi 2020 nyarán 600 ezer euróért vette meg, a Transfermarkt átigazolási portál szerint most pedig 4,1 millió euróért szerződhetett Németországba, vagyis a magyar klub remek üzletet csinált.