Elárasztották a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Facebook-oldalát az elkeseredett focidrukkerek kommentjei, miután ezúttal sem ment zökkenőmentesen a jegyvásárlás a magyar válogatott két, márciusi mérkőzésére. Délelőtt 10 órától lehetne jegyet kapni az Észtország elleni barátságos meccsre, illetve a Bulgária elleni Eb-selejtezőre, de a rendszer vagy nem engedte be a vásárlókat, vagy kidobta őket idő előtt, ahol ismét az az üzenet várja őket, hogy a várakozási idő több mint egy óra. 

Budapest, 2021. június 15.Magyar szurkolók a Puskás Arénánál 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon.
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Sőt, a legtöbb panasz arra érkezett, hogy vásárlás közben a korábban megfelelő kártyaadatokat sem fogadta el a rendszer. Ilyen döcögős jegyvásárlás nem először fordul elő, tavaly, az Olaszország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre több mint százezer drukker akart az elsők között jegyet venni, emiatt a rendszer nem bírta a terhelést. Akkor az MLSZ vizsgálatot indított és ennek meg is lettek a következményei. 

Úgy tűnik azonban, hogy az akkor bejelentett változtatás nem volt elegendő és most ismét problémák vannak a jegyértékesítéssel. 

Frissítés: 

A szövetség a posztokra a Facebook-oldalán egy kommentben reagált, mint írták: „az első jegyek értékesítését követően a rendszer jelentősen lelassult. A szolgáltatók mindent megtettek a hiba elhárításért, melynek eredményeként a rendszer újra működik. Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségért, és a várakozásért!”