Kedd este derült ki, hogy nem hosszabbítja meg a világ egyik legjobb futballistájának tartott Lionel Messi szerződését a francia élvonalbeli bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain (PSG). Az újság szerint az verte ki a biztosítékot a párizsi vezetőknél, hogy az argentin szupersztár engedély nélkül utazott el Szaúd-Arábiába a Lorient-tól hazai pályán elszenvedett 3-1-es vereség után. 

Fotó: Franck Fife

Messi tette nemcsak a vezetőséget és a csapattársait háborította fel, hanem a francia klub szurkolóit is, akik szerda délután a székházhoz vonultak. Több százan voltak a helyszínen, gyakorlatilag teljesen körbevették az épületet. 

A drukkerek Messit szidták kórusban, így valószínűleg nincs visszaút az argentin kiválóság számára. A hírek szerint az is meglepő lenne, ha egyáltalán még egyszer magára húzná a klub mezét. Érdekesség, de a szurkolók a csapat másik szupersztárját, a brazil Neymart is ajtón kívül szeretnék látni, őt is betámadták a vereség után. 

A drukkerek legnagyobb problémája, hogy belefáradtak a zsoldosokba, akik csak a pénzért vannak a klubnál, és nem tesznek meg mindent a sikeréért.