A Groupama Biztosító Zrt. 2029-ig szóló szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal és a Ferencváros stadionját üzemeltető Sportfive Hungary Kft.-vel, így a létesítmény hivatalos neve továbbra is Groupama Aréna marad. A felek büszkén ünneplik az immáron 2014 óta tartó névadói partnerségüket, amely a legrégibb és legfontosabb együttműködésnek számít a Fradi életében.

Igaz András, a Sportfive Hungary Kft. vezérigazgatója, Alexandre Jeanjean, a Groupama Biztosító vezérigazgatója és Kubatov Gábor, az FTC elnöke. 
Fotó: Micheller Szilvia

A Groupama, az FTC és a Sportfive között nemcsak egy egyszerű szponzorációs megállapodás folytatódik, hanem a három fél között egy igazi partnerség is kialakult már az évek során. A felek közötti kapcsolat kiváló, amely kulcsfontosságú a hosszú távú együttműködés fenntartásához és annak további erősítéséhez. A Groupama Biztosító számára a névadó szponzori cím az egyik legértékesebb partneri együttműködési formával ér fel a sportban, ez kiemelkedő elismeréssel jár a cég számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legsikeresebb magyar labdarúgócsapat otthonának számító arénát 2014 óta mi szponzorálhatjuk – mondta Alexandre Jeanjean, a Groupama Biztosító vezérigazgatója. Hozzátette, hogy

a klub értékei összhangban vannak a Groupama szintén több mint 100 éves hagyományaival, melyben a közösség szerepe, a tradíciók tisztelete és egyben a megújulás képessége kiemelt jelentőségű.

A támogatásnak is köszönhetően a Groupama mára az ország egyik legismertebb márkanevévé vált, és összekapcsolódik azokkal a sportsikerekkel, melyeket a stadionban élhettünk át – jegyezte meg. A biztosító mára az egyik legeredményesebb és legstabilabb biztosítótársasággá vált Magyarországon. Továbbra is azon dolgozunk, hogy több mint kétmillió ügyfelünknek fair partnerei lehessünk. Ahogy az ügyfeleinkkel való kapcsolatban, úgy más területeken is a hosszú távú együttműködésben hiszünk, ezért is döntöttünk a legjelentősebb szponzorációnk hosszabbítása mellett – emelte ki a vezérigazgató.

Budapest 202303016 Labdarúgás El mérkőzés  FTC - Leverkusen Foto Micheller Szilvia Nemzeti Sport szurkolók stadion Groupama Aréna épület belsőBudapest 202303016 Labdarúgás El mérkőzés  FTC - Leverkusen Foto Micheller Szilvia Nemzeti Sport szurkolók stadion Groupama Aréna épület belső
A stadion továbbra is a biztosító nevét fogja viselni.
Fotó: Micheller Szilvia

„Nem lehetünk elég hálásak a Groupama Biztosítónak, amiért 2011 óta támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot. Az első komoly szponzorunk, amelyik azóta is kitart mellettünk. Köszönjük, hogy újból bizalmat szavaztak nekünk, őszintén és nagyon reméljük, hogy az együttműködésünk továbbra is gyümölcsöző lesz. Férfi-labdarúgócsapatunk a Groupama Arénában éri el most már évről évre a sikereit, szerzi meg a bajnoki címeket, valamint jut be valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe. Kívánjuk, ahogy a két fél kapcsolata, úgy ez a sorozat se szakadjon meg hosszú időn keresztül!” – nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

A felek elkötelezettek abban, hogy az együttműködést magasabb szintre emeljék, és még több területen együttműködve olyan élményeket nyújtsanak, melyek erősítik a szurkolói elkötelezettséget. 

A Groupama Aréna 2014-es átadása óta számos eseménynek adtunk otthont, ahol a magyar rekordbajnok labdarúgócsapat profi kiszolgálására, és szurkolóink, partnereink elégedettségének megszerzésére törekszünk a mindennapok során – fogalmazott Igaz András, a Sportfive Hungary Kft. vezérigazgatója.

A közlemény szerint az újabb szponzorációs szerződés jó példa arra, hogy hogyan hozható létre egy ennyire sikeres és hosszú távú együttműködés két különböző szektor között.

A Fradi és Szoboszlai Dominik klubja is szerepel a legjobb focicsapatok legfrissebb világranglistáján

A Manchester City lett a világ legjobb focicsapata az IFFHS világranglistája szerint. A City a Real Madridtól vette át az előkelő helyet. Az összeállításban egyetlen magyar csapatként a Fradi is szerepel, de a legjobb száz közé sajnos nem fért be a Ferencváros. Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a 37. legjobb klubnak számít a rangsorban.