BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Üzlettársat keres Hosszú Katinka

Hosszú Katinka bisztrója az egészségtudatos táplálkozást képviseli. Az olimpiai bajnok úszónő bővíteni szeretné vállalkozását, ehhez keres partnert közösségi oldalán.

A Szent István körúton található Koool by Katinka különlegessége, hogy glutén-, tej- és cukormentes ételeket kínálnak a legjobb alapanyagokból.

Nagy álmom vált valóra, amikor a Koool by Katinka megnyílt és átadhattam a táplálkozási tudásomból nektek! Hiszek benne, hogy az vagy, amit megeszel!

– írta Hosszú Katinka Facebook-oldalán.

OLYMPIC GAMES - TOKYO 2020 - SWIMMING - FINALS - 20210728
A sportoló-üzletasszonynak további tervei vannak vállalkozása fejlesztésére.
Fotó: KMSP via AFP

Kiemelte: további álmaik vannak a fejlődésre, értékesítésre, amelyet immáron csapatban szeretnének megvalósítani.

Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambiciózus, kreatív és lelkes üzlettársat, akivel közösen tudjuk elérni a céljainkat

– fűzte hozzá a sportoló-üzletasszony.

Ahogy azt korábbi interjúnkban elmondta, izgalmas időszakon van túl, ahhoz, hogy fennmaradjon az étterem, folyamatosan fejlesztenie kell. Úgy véli, a KOOOL azért szinte egyedülálló, mert minden, ami ott készül, glutén-, laktóz- és cukormentes.

Aki belép az étterembe, és valamire érzékeny, nem kell aggódnia, hogy baja lesz, „nincs veszélyzóna”. De nem csak ők használják ki a kínálatunkat: ami nálunk kapható, az pont megfelel hazánkban a kiképzés alatt álló űrhajósainknak, mi étkeztetjük őket, azaz a teljes étrendjüket mi állítjuk elő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.