Magyar gazdaság

Hamis áru "hegyek" a józsefvárosi piacon - Fotó!

Szinte egyik razzia sem múlik el valamilyen „sportlátványosság” nélkül a józsefvárosi piacon. Bokszmeccs ugyan ezúttal nem volt, ám futóprodukciót bemutattak az árusok a legutóbbi akció során.

Mint arról a vám- és pénzügyőrség a VGO-t tájékoztatta, a legutóbbi ellenőrzésük idején a pénzügyőröket meglátva egy árus futva menekült el a helyszínről. Sikerült kereket oldania, azonban nagy sietségében az üzlethelyiségéhez tartozó konténert már nem tudta visszazárni.

Pedig lett volna rá oka: az azt átvizsgáló pénzügyőrök ugyanis ott nagy mennyiségű hamis márkajelzéssel ellátott ruházati terméket, táskát, és öveket, valamint a későbbiekben felhasználni kívánt hamis márkajelzéseket találtak.

A Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Nike, Adidas, Puma, Boss, Replay, Timberland, Reebok termékekről a szakértők azt állítják, hogy hamis a márkajelzésük. A több mint 5 millió forint értékű árucikkeket a pénzügyőrök a helyszínen lefoglalták, és áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Boss pénzügyőr Józsefváros Replay VPOP Nike Dolce&Gabbana Louis Vuitton Timberland hamis puma Reebok
Kapcsolódó cikkek