Magyar gazdaság

400 milliós támogatás tízezer belügyi dolgozónak

Ebben az évben csaknem tízezer belügyi dolgozó és családja részesül támogatásban a üdülési szolgáltatás formájában az Erzsébet-programnak köszönhetően, összesen 400 millió forint értékben - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) hétfőn az MTI-vel.

A belügyi szervek hivatásos állományú tagjai, kormánytisztviselői, közalkalmazottjai és munkavállalói számára június elején hirdették meg a pályázatot, a nyerteseket az MNÜA e-mailben értesítette - írták.

A támogatásra négy kategóriában - a rendőrség, a büntetés-végrehajtási intézetek dolgozói, a katasztrófavédelem hivatásos és civil állománya, illetve a többi belügyi szervhez tartozók - pályázhattak. Az elbírálásnál előnyt jelentett, ha a pályázó havi illetménye nem haladja meg a bruttó 300 ezer forintot, ha valaki a gyermekét egyedül neveli, illetve ha valaki három vagy annál több gyermeket nevel.

A sikeres pályázók, akik a pályázat benyújtásakor a szükséges ötezer vagy tízezer forintos önerőt befizették, a jövő év augusztusának végéig használhatják fel az üdülési támogatást a www.erzsebetprogram.hu honlapon található, BM-jellel megjelölt szálláshelyként feltüntetett üdülőkben.

üdülési alapítvány
Kapcsolódó cikkek