A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány Ferenc csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, akit azóta bábként rángat, ezért változásra van szükség Budapesten.

SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest ma fogságban van Szentkirályi Alexandra szerint / Fotó: MTI / Hegedüs Róbert

Vajon kikhez folyik el a budapestiek pénze? Fordítsuk fel Gyurcsány Ferenc lapjait és vegyük sorra, kik ülnek a Városháza kényelmes kifizetőhelyein!

– mondta Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videójában.

Budapest fogságban

Szentkirályi Alexandra emlékeztetett: amint Karácsony Gergely beült a főpolgármesteri székbe, „jó bábként” azonnal ki is nevezte Mártha Imrét a Budapesti Közművek vezérigazgatójának, akit 2006-ban neveztek ki az Magyar Villamos Művek (MVM) vezérigazgatójává.

Véleménye szerint úgy lett veszteséges az MVM, hogy közben külföldi áramszolgáltatók rengeteg pénzt kerestek.

Mártha nagyon szereti a luxust – jelezte a videóban a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, megjegyezve: Gyurcsány Ferencet egy percig sem zavarta Mártha viselkedése, sőt azt mondta, hogy ő több Mártha Imrét szeretne.

Több Mártha Imre nincs a Városházán, de Gyurcsány embereiből akad még bőven, ebből is látszik, hogy Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs

– jelentette ki a kormánypárti politikus, hozzátéve, hogy a fővárost ki kell szabadítani „Gyurcsány hálójából” és „ki kell söpörni” az embereit a Városházáról.

Szentkirályi Alexandra egyébként a harmadik esélyes főpolgármester-jelölttel, Vitézy Dáviddal is csörtézett a minap.