Világgazdaság

Nem kapták meg februári bérüket

Nem kapták meg februári járandóságukat eddig a diósgyőri kohászok, miközben a hivatalos fizetésnap minden hónap tizedike - írta az Észak-Magyarország szerdán.

Az elmúlt év decembere óta termelését szüneteltető DAM 2004 kft. csaknem kilencszáz dolgozója - akiknek elbocsátását a közelmúltban jelentette be a cég vezetése, és akiktől áprilisban, illetve májusban válnak meg - számláján kedden nem jelent meg a februári fizetés - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei napilapban.

Ágotai József, a Vasas Szakszervezeti Szövetség helyi vezetője azt nyilatkozta: egy keddi egyeztetésen az ügyvezető jelezte, reményei szerint még ezen a héten pénzükhöz juthatnak a kohászati dolgozók.

Suchman Tamás Egészségbiztosítás Autók elemzések - Gazdaság és Pénzügy Nemzetközi konfliktusok Pénzügyi és gazdasági válság Pályázati forródrót Rendőrségi ügyek - Tüntetések bér OTP diósgyőriPénzügyi és gazdasági válság TV-csatornák Környezetvédelem - Globalizáció Gyógyítás-finanszírozás Malév Értékpapír-elemzés BKV Vállalati jelentések KK - Vállalati szemmel forintárfolyam Felmérések autóipar Elemzői vélemények Bűnügyek Gyurcsány Ferenc A KSH jelenti repülés Reklám és Média februári Részvénypiacok Európai Parlament A szociális és adórendszer átalakítása A Madoff-csalás Élelmiszerpiac Deviza- és árupiac kohászok KKV aloldal IMF-megállapodás Befektetési lehetőségek Botrányok a politikában Sólyom László MDF-ügyek Egyesült Államok EU aloldal Tudomány - Kultúra BÉT infokommunikáció Gázvezetékek Egészségügy - Gyógyítás Adórendszer Magyarországon Környezettudatos életmód