Világgazdaság

Az örök renitens lesz ősszel az MSZP kampányfőnöke

Szanyi Tibor, az MSZP örök renitenseként ismert politikus lesz az őszi önkormányzati választások országos kampányfőnöke a szocialistáknál - tudta meg a Népszabadság.

A Népszabadság információi szerint a XIII. kerületben egyéni mandátumot szerzett, majd a legutóbbi tisztújításon elnökségi tagnak megválasztott Szanyi fogja a regionális kampány politikai koordinációját összefogni.

Az MSZP várhatóan még a szerdai nap folyamán bejelenti a döntést. Az önkormányzati választási kampány technikai irányítója Szigetvári Viktor lesz, tanácsadóként.

Bankmentő csomag Viasat Airbus Magyar Nemzeti Bank (MNB) Lendvai Ildikó GVH-ügyek Pénzügyi és gazdasági válság ING Befektetési Alapkezelő Zrt. 2010 Praktiker Gazdasági Versenyhivatal A szerkesztő ajánlja IMF MSZP ben bernanke Vállalati jelentések forintárfolyam Orbán Viktor Coca-Cola Jabil Circuit Magyarország Kft. Matolcsy György Főtáv Citigroup Elemzői vélemények Hitelek: lakás A második Orbán-kormány EBRD autó Christine Lagarde repülés Részvénypiacok A szociális és adórendszer átalakítása fogyasztási cikkek Deviza- és árupiac politikaRészvénypiacok Microsoft IMF-megállapodás adó fiat Európai Unió Facebook ingatlanpiac önkormányzati választás EADS Egészségügy - Gyógyítás Szanyi Tibor tömegközlekedés