EADS

Vidéken boldogabbak az emberek, mint a városban

Elkészült Magyarország első boldogságtérképe, amelyből kiderült, hogy vidéken boldogabbak az emberek, mint a városban. Ha a megyei bontást nézzük, akkor pedig a legboldogabb megyék között van Vas, Zala, Veszprém, Komárom-Esztergom, a legboldogtalanabb Somogy, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén megye.
2016.09.18 Olvasási idő: 0 perc

A kurdokat lövik a törökök az ankarai robbantás után

Ugyan az ankarai robbantás célpontjai kurdok és a velük szimpatizálók voltak, ráadásul az Iszlám Államot vádolják, a török hadsereg most mégis kurd célpontokat kezdett el lőni.
2015.10.12 Olvasási idő: 0 perc

Szigorúbb lett az Euratom?

A jelek szerint azért nem felel meg az uniós nukleáris szervezetnek a két új paksi blokk fűtőelem-szállítási szerződése, mert az abban rögzített alternatív beszállítást az Euratom a korábbinál jóval szigorúbban értelmezi
2015.03.23 Olvasási idő: 0 perc

Rekordkifizetés az agráriumban

2015.02.26 Olvasási idő: 0 perc

Ismét jól vizsgázott az atomerőmű

A Paksi Atomerőmű működése megfelel a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) biztonsági elvárásainak a most zárult, átfogó biztonsági ellenőrzés megállapításai alapján. Ezen belül az ügynökség talált példaértékű, de fejlesztendő gyakorlatot is. A jövő héten újabb ellenőrzés indul
2014.11.14 Olvasási idő: 0 perc

A skótok miatt szakad Nagy-Britannia?

Az utolsó pillanatig nyitott az eredménye a mai skóciai népszavazásnak. A kampányfinisben előnybe kerültek az elszakadáspártiak. Kérdés, a függetlenedés milyen hatással lehet az Egyesült Királyság egészére vagy a londoni kormányra.
2014.09.18 Olvasási idő: 0 perc

Egymilliárd forintot költöttek online pénztárgépekre a patikák

A teljes éves árrésbevételük nagyjából egy százalékát, körülbelül egymilliárd forintot költöttek a patikák az online pénztárgépek beüzemelésére.
2014.07.15 Olvasási idő: 0 perc

Tovább javult a finanszírozási képesség

2013.01.02 Olvasási idő: 0 perc

Növekedési sokk jöhet Franciaországban

Louis Gallois, az Airbust gyártó EADS vezérigazgatója ma mutatja be a gazdaság beindítására tett javaslatait a francia kormánynak.
2012.11.05 Olvasási idő: 0 perc

Ma 10-kor jön az újabb Matolcsy-bejelentés

Lépéskényszerbe került az Orbán-kormány, várhatóan újabb megszorításokat lesz kénytelen bejelenteni, mert Brüsszel szerint felülbecsülte nemrég bejelentett csomagjának hatását. A kabinetnek most napokon belül el kell döntenie, honnan szed be 150-200 milliárd forint pluszpénzt jövőre, vagy pontosan min takarít meg ekkora összeget, ha nem akar uniós pénzektől elesni - értesült az [origo] kormányzati forrásokból.
2012.10.17 Olvasási idő: 0 perc