Világgazdaság

Tovább fogynak a nézők a magyar fociból - egy meccset láttak kétezernél többen

Az idei bajnokság második legrosszabb nézőszámát hozta az NB I hétközi fordulója.

Alig több, mint tizenkétezren nézték meg a hétközi NB I-es fordulót, ez meccsenkénti 2018-as átlagot jelent - gyűjtötte össze az adatokat a Nemzeti Sport. Persze a hétköznapi időpont és a decemberi időjárás sem igazán nézőcsalogató, így a bajnokság második legalacsonyabb nézőszáma lett meg a 15. fordulóban.

A legtöbben a Ferencváros-Videoton meccset nézték meg, 5379-en voltak kint, ami negatív rekord, ennyire kevesen ebben az idényben még egyszer sem voltak kint a Ferencváros hazai meccsén. Ezen kívül azonban sehol máshol nem érte el a nézőszám a kétezret sem: Miskolcon a Diósgyőr-MTK-t 1911-en látták a helyszínen, Szombathelyen a Haladás-Debrecent 1866-an. A Felcsút-Újpestet kedd este 1302-en nézték meg, a Vasas-Békéscsabára pedig 1150-en mentek el. A legkisebb nézőszám a Kispest-Pakson volt, oda mindössze 500 néző ment ki.

Nemzetközi konfliktusok Őszi ülésszak kutatás OTP választás 2014 makroadatok sport hitelminősítők Orbán Viktor Oroszország Jean-Claude Juncker oktatás energetika makromutatók Karácsonyi vásárlás Wizz Air Lufthansa Renault menekültek Fővárosi ügyek Mc Donald's Volkswagen Csoport BÉT NB1 Környezettudatos életmód