A Michelin-kalauz több mint százéves fennállása óta először kapott magyarországi étterem kétcsillagos minősítést, a kitüntetést a hétfő esti gálán Mészáros Ádám, az Onyx étterem séfje vette át. Különleges a minősítés abból a szempontból is, hogy azt a budapesti étterem mint első kelet-európai hely kapta meg. A 2017-ben csillagot érdemlő vendéglátóhelyek megőrizték a csillagjukat. A Bib Gourmand elismerést – a Bocuse d’Or verseny 2016-os európai nyertese – Széll Tamás és Szulló Szabina bisztróétterme, a Stand 25 nyerte el 2018-ban. A Budapestre látogatóknak ajánlott éttermek listája is bővült eggyel a kalauz idei kiadványában. Az ezért járó kitüntetést az Olimpia étterem főszakácsa, Ádám Csaba vehette át Michael Ellistől, a Michelin nemzetközi igazgatójától. A gálán 120, nemzetközileg elismert séf vett részt, ahol válogatott magyar szakácsok magyaros ételeit kóstolhatták meg. A Michelin-kalauz a francia abroncsgyár gondozásában jelenik meg évente, és a legmeghatározóbb éttermi és szálláshely-útmutatóként tartják számon világszerte.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.