Nem Erdélyben , hanem New Yorkban ünnepelte a halloweent a világ leggazdagabb embere. A Tesla, a SpaceX és immár a Twitter egyedüli ura Heidi Klum szupermodell partijára volt hivatalos, ahová édesanyját, Maye Muskot is elvitte, erről ő maga számolt be – hol máshol, mint – a Twitteren. 

MUSK, Elon; KLUM, Heidi, New York, 2022. november 1.Elon Musk milliárdos üzletember, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatója (b) és édesanyja, Maye Musk részt vesz Heidi Klum német szupermodell 21. Halloween-partiján New Yorkban 2022. október 31-én.MTI/AP/Invision/Evan Agostini New York, 2022. november 1.
Elon Musk milliárdos üzletember, a Tesla Motors amerikai elektromosjármû-gyártó és a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat vezérigazgatója (b) és édesanyja, Maye Musk részt vesz Heidi Klum német szupermodell 21. Halloween-partiján New Yorkban 2022. október 31-én.
MTI/AP/Invision/Evan Agostini
Fotó: Evan Agostini / MTI

Bár Musk nem verte nagydobra, az amerikai lapok hamar kiderítették, hogy pontosan milyen jelmezt húzott az üzletember. A Fox News értesülései szerint a harci páncélnak tűnő hacuka valójában bőrből készült, és a leírása szerint az „Ördög bajnoka” nevet viseli. 

A lap szerint a gyártó 7500 dollárért kínál egyetlen darab ilyen jelmezt, amely rendkívül borsosnak tűnik, de Musknak nem valószínű, hogy gondot okozott. Igaz, a Fox elismerte: akár bérelhette is az üzletember a harci jelmezt, ez esetben „csak” ezer dollárt kellett leszurkolnia, amely még mindig több, mint a nettó magyar átlagfizetés. 

A berágott horrorkirállyal alkudozik Musk a Twitteren

Stephen King nem adna 20 dollárt, a Twitter királya meg nem adakozna.