BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez lehet a következő forradalom az élelmiszerek tartósításában

Az élelmiszer-fagyasztás új módszerének teljes körű megváltoztatása világszerte akár 6,5 milliárd kilowattórával is csökkentheti az energiafelhasználást évente.

Az új élelmiszer-fagyasztási módszerre való áttérés biztonságosabb és jobb minőségű fagyasztott termékeket eredményezhet, miközben energiát takarít meg, és csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást. Az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium Mezőgazdasági Kutatási Szolgálat (USDA ARS) tanulmányáról bővebben az Agrokép.hu oldalon olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.