Új, nagy léptékű környezet- és lakóterület-fejlesztésbe kezd a Biggeorge's NV Rt. a XI. kerületben, egy elhagyott katonai objektum területén. A volt Kinizsi laktanya helyén lakásokat és közösségi létesítményeket hoznak létre. A társaság a HM megbízásából a Kincstári Vagyonkezelő Igazgatóság által lebonyolított pályázaton győzött. Az ingatlan nettó vételára 5 milliárd forint volt.

A 12,6 hektáros terület Budán, a Sasadi út mellett, a Sas-hegy lábánál található. A fejlesztő tervei szerint a lakások a hazai piacon megszokottnál jobban felszereltek lesznek, elérhető áron.

A parkban várhatóan uszodával felszerelt sportközpont és egyéb közösségi létesítmények is helyet kapnak, míg az autókat a felszín helyett mélygarázsokban lehet majd elhelyezni. A projekt első, mintegy 200 lakásos ütemével 2007 folyamán szeretnének elkészülni.

A társaság befektetőként, ingatlanfejlesztőként és a pénzügyi szolgáltatások terén is szeretne széles körű tevékenységet folytatni. Legutóbb a börgöndi repülőtér fejlesztésébe szállt be.