Cégvilág

Magyar nyelvű blogot indít a Google

A Google elindította első magyar nyelvű blogját, amelyet a keresőcég hazai munkatársai jegyeznek. A blog elsődleges célja az online marketing, azon belül is a keresőmarketing bemutatása, de emellett tippekkel és trükkökkel ismerkedhetnek meg a felhasználók és webhely-tulajdonosok – olvasható a társaság közleményében.

A blog néhány lelkes, a Google keresőhirdetési platformjával, az AdWords-szel foglalkozó Google-munkatárs kezdeményezésére jött létre. Az írások témája elsősorban az ő érdeklődési körüket és szakmai területüket fedi le, de persze időről időre várható vendégszerzők megjelenése is.

A blog első anyagai sok online marketinggel foglalkozó szakember, illetve ezzel a területtel megismerkedni kívánó laikus érdeklődését kelthetik fel: szó esik a hirdetési ekoszisztémáról, a konverzióról, a webmesterekhez intézett hasznos tanácsokról, illetve a keresőben tapasztalható vásárlási ciklusról is. Az írások közös vonása, hogy a hangsúly minden esetben a lényegen, azaz a hirdetések megtérülésén van.

VGO-->

blog Google keresőmarketing
Kapcsolódó cikkek