Cégvilág

A jegyár felét kifizetik a Valencia játékosai

A Valencia játékosai 40 ezer eurót áldoztak arra, hogy szurkolóik féláron nézhessék meg a Villareal elleni összecsapást, mely eldönti melyik csapat indulhat a Bajnokok Ligájában.

A Villareal elleni idegenbeli bajnokira fél áron kínálja a belépőjegyet a Valencia futballcsapata. A játékosok együttesen 40 ezer euróért vettek kétezer tikettet a szombati meccsre. „Egyesíteni akarjuk az erőket, ily módon is közelebb kerülve szurkolóinkhoz, hogy a szombati mérkőzésen azt érezzük, mintha a saját stadionunkban játszanánk” – indokolta a felajánlást a csapatkapitány Carlos Marchena.

A mérkőzés tétje igen nagy, mivel ha nyer a Valencia, esélye van megszerezni a negyedik helyet a bajnokságban. Ez a pozíció ugyanis Bajnokok Ligája részvételt ér.

Jelenleg az Atlético Madrid birtokolja ezt a helyezést 61 ponttal, két fordulóval a bajnokság vége előtt. A Valencia jelenleg 59 ponttal az ötödik, a hatodik Villarealnak ugyanennyi pontja van.

Eredetileg 40 euróba kerülnek a Villareal elleni összecsapásra szóló jegyek, de a labdarúgók felajánlásának köszönhetően 20 euróért juthatnak a belépőhöz a Valencia drukkerek.

jegyár szurkolók kifizetik Valencia
Kapcsolódó cikkek