Cégvilág

Pázmány Péter Katolikus Egyetem bővíti kínálatát

Jogászok és nem jogászok szakosodását segítik elő a kettő vagy három féléves szakirányú továbbképzések Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán. Az egyetem továbbképző intézete a piaci igényeket követve bővíti kínálatát, kiemelt képzései a társasági jogi, ingatlanjogi, versenyjogi, agrárjogi, sportjogi területet célozzák meg.

A képzési kínálatot a munkaerő-piaci igényekhez alakították - egyre több olyan, jogi végzettséget nem igénylő munkakör van, aminek betöltéséhez alapfokú jogi ismeretek szükségesek. Erre készítenek fel a jogi szakokleveles gazdasági-, egészségügyi-, sport-, agrár és vidékfejlesztési szakember képzések.

A gazdasági rendkívül nehéz helyzetbe hozta azokat a családalapítás kezdetén álló friss diplomásokat, vagy a több gyermeket vállaló családosokat, akik diplomájuk megszerzését nem tekintik szakmai végállomásnak, hanem tudásukat mélyíteni kívánják, illetve szakosodni szeretnének. Az ő esélyeiket kívánják előmozdítani a családbarát kedvezménycsomaggal, ami már májustól elérhető, és akár 20% kedvezményt is jelent (részletek a www.jak.ppke.hu/deak weboldalon).

jog Pázmány továbbképzés
Kapcsolódó cikkek