Cégvilág

Új mobilinternet szolgáltató a magyar piacon

A Vodafone és a Btel együttműködése révén bővül a magyarországi mobilinternet kiszolgálás.

A Btel saját márkanév alatt, saját csomagokkal jelenik meg, tovább színesítve ezzel a mobilinternet piacát. A szolgáltatás hálózati kiszolgálását, egy hosszú távú megállapodás keretében a Vodafone biztosítja a Btel részére. Az új szolgáltató megjelenését több hónapos előkészületi munka előzte meg.

A Btel meghatározó szerepet tölt be az alternatív magyar távközlési piacon, és jelentős tapasztalatokkal rendelkezik szélessávú internet kiszolgálás területén. Az új szolgáltatás beolvad majd a Btel kínálatai közé, és újszerű, egyedi csomagajánlatokban lehet majd igénybevenni.
 
A Btel (Business Telecom Távközlési Kft.) 2006 –ban alakult, jelenleg is 100 százalékban magyar tulajdonú alternatív távközlési vállalat. A telekommunikáció minden szegmensére kiterjedő termékkínálattal rendelkezik, a szélessávú Internettől, egészen a telefon, TV, és hoszting szolgáltatásokig, ezáltal a lakossági és vállalati szegmens szinte minden telekommunikációs igényét maradéktalanul képes kiszolgálni. Jelenleg több mint 20.000 előfizető választotta a Btel-t szolgáltatóként. Magyarországon közel 1000 önkormányzati és intézményi végpontot szolgál ki telefon és szélessávú internet szolgáltatásokkal.

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek