Cégvilág

Turisztikai franchise

Öt évre szóló franchise-szerződés aláírása előtt áll a budapesti IdeaTime Kft és a világ egyik legnagyobb könyves cége, a Hachette Book Group.

A magyar kisvállalat a Hungary Complex Premium Multimedia DVD Postcard elnevezésű turisztikai kiadványával hívta fel magára a figyelmet, mely egyedülálló az egész világon.

A különleges DVD-formátumon másfél ezer fotó, receptek, dokumentumfilmek, különböző műfajú zenék, interaktív térkép és ötnyelvű menürendszer segíti bemutatni hazánkat a külföldieknek. A kiadvány előzménye a Budapest Complex Multimedia Postcard, amely könyvesboltokban és turisztikailag frekventált helyeken, valamint az interneten jelenleg is megvásárolható, míg a Magyarországot bemutató, új változat kiadása a közeljövőre várható.

A formátum sajátos kidolgozása, valamint a szoftver, a külső hordozó és a formatervezési minta teljes egészében magyar szellemi termék, amely jogi oltalom alatt áll. A Hachette Book Group tervei között szerepel, hogy a magyar kisvállalat által felépített struktúrát más nagyvárosok, országok bemutatására is felhasználja franchise rendszerben, amelyhez a know-how-t az IdeaTime biztosítja. A magyar vállalkozás részesül az értékesítésből, és várhatóan az egy-egy területhez kapcsolódó mesterpéldányok elkészítésében is tevékeny szerepet vállal.

 

DVD hachette know how Hungary Complex Premium
Kapcsolódó cikkek