Cégvilág

Erzsébet-utalvány: az idei másképp néz ki!

A tavaly és az idén kibocsátott Erzsébet-utalványok között kinézetre több különbség is van, de ettől még mindegyik érvényes – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Üdülési Szolgálat.

„Az idei több biztonsági elemmel kiegészült. Mindkét fajta forgalomban lehet, beváltható, érvényes és piacon van a szelvényeken jelzett időpontig” – mondta lapunk kérdésére Uhrinyi Tamás. A NÜSZ logisztikai igazgatója hozzátette: mivel sikeres termékről van szó, ezért hamisítják is az Erzsébet-utalványt, de nagy mértékű hamisításról nincsen tudomásuk. Nemrég csaknem kétmillió forint értékű lopott Erzsébet-utalványt találtak a rendőrök Győrben.

A több mint 1,8 millió forint értékű Erzsébet-utalványokat két héttel korábban lopták el egy helyi cég telephelyéről, ezeket sorszámuk alapján már kereste a rendőrség. Tavaly közel 90 milliárd forint értékben került forgalomba az utalvány, amelynek elfogadóhely-hálózata több mint 40 ezer. A NÜSZ várakozása szerint idén is az étkezési Erzsébet-utalvány lesz a legsikeresebb cafeteria-elem. A legtöbb hazai cégnél mostanra már döntöttek, hogy melyik cafeteria elemet választják. A cafeteriatrend.hu felmérése szerint 2013-ban a legtöbben a „hideg” étkezésre is költhető Erzsébet-utalványt kínálják: 76,9 százalék szerepelteti ezt a juttatási rendszerében.

cafeteria Erzsébet
Kapcsolódó cikkek