Cégvilág

A Futureal bevásárolt Lengyelországban

A budapesti ingatlanfejlesztő csoport, a Futureal megvásárolta a lengyelországi Gorzow Wielkopolskiban lévő NoVa Park bevásárlóközpont teljes tulajdonjogát.

A Futureal a Caelum Developmenttől vette meg a 2012 áprilisában átadott NoVa Park másik 50 százalékát, így a 32 400 négyzetméteres üzletközpont egyedüli tulajdonosa lett. A NoVa Park területén több mint 140 kiskereskedelmi egység, számos nemzetközi és lengyel márka kapott helyet, köztük olyanok is, amelyek még nem voltak jelen a helyi piacon, mint például a Stradivarius, a Pull and Bear és a C&A.

A NoVa Park tavaly 25 százalékos látogatószám- és forgalomnövekedésével nem csupán megszilárdította helyzetét, de a legjelentősebb bevásárlóközponttá vált az egymillió lakossal rendelkező Lubuskie tartományban. A bevásárlóközpont fogható sikere megerősítette a Futureal akvizíciós szándékát.

A családi tulajdonban lévő Futureal Közép-Kelet-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető csoportja. Ingatlanfejlesztési tevékenysége kiterjed kereskedelmi, irodai, lakóingatlan- és vegyes használatú projektekre egyaránt. A csoport által eddig megvalósított fejlesztések értéke meghaladja az 1,6 milliárd eurót.

NovaPark Futureal caelum development ingatlan
Kapcsolódó cikkek