BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy átverés miatt fizet harmincezer dollárt a KFC

Egy hároméves kislányt és a nagymamáját elküldtek egy KFC-étteremből, mert a kislány sebhelye, ami egy kutyaharapás miatt maradt rajta, elijesztette a vendégeket - terjedt a történet néhány nappal ezelőtt. A KFC azóta bocsánatot kért a kislány családjától, sőt, harmincezer dollárt utaltak el a lány plasztikai műtétjére.

A történet azonban új fordulatot vett, ugyanis a gyorsétteremlánc vezetői gyanúsnak találták a történetet, így utánajártak, pontosan hogyan történt az eset. Az első hírek szerint könnyebb dolguk volt, mint hihették volna: az étterem kameráinak felvételeiből kiderült, hogy a lány és családja a kérdéses napon még csak az étteremben sem járt. A KFC ottani dolgozói ehhez képest napok óta kapják a zaklató, néha életveszélyes fenyegetéseket.

A KFC mégis azt jelezte: ugyan bebizonyosodott az ő ártatlanságuk, beszállnak a lány műtétjének költségeibe. Hogy a család ezt elfogadja-e, és hogy a gyorsétterem tervez-e lépéseket velük szemben, az még kérdéses.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.