Cégvilág

Lengyelországban hódítana a magyar WebEye

A járműkövető technológiával foglalkozó magyar tulajdonú WebEye Magyarország Kft. megnyitotta második lengyelországi irodáját Poznanban - közölte a cég.

A cég több mint 45 ezer európai közúti szállítójárművet szolgál ki, s az irodanyitástól azt reméli, hogy növelni tuja ezek számát. Az új kirendeltség az első, 2008-ban Krakkóban megnyitott iroda munkáját támogatja, a vállalatcsoport további bővítést is tervez az országban.

A WebEye cégcsoport 14 országban van jelen. Saját leányvállalattal rendelkezik Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Horvátországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Németországban, a Cseh Köztársaságban, Bulgáriában, Ausztriában, és Portugáliában. Viszonteladói révén jelen van továbbá Ukrajnában és Szerbiában.

A WebEye márkához tartozó cégcsoport és a szintén hozzá tartozó Lambda-Com gyártó-beszállító 2015-ös konszolidált árbevétele meghaladta a 3,5 milliárd forintot, ennek 48 százalékát tette ki a külföldi árbevétel. A cégcsoport árbevétele 17 százalékkal nőtt 2015-ben - közölték.

webeye
Kapcsolódó cikkek