Cégvilág

Terjeszkedik a magyar közlekedésinformatikai cég

Újabb irodát nyit Poznanban a magyar tulajdonú WebEye cégcsoport.

Újabb irodát nyit Poznanban a magyar tulajdonú WebEye cégcsoport – közölte a társaság. A magyar cég új lengyelországi irodájának létrehozását az európai szállítmányozás közlekedésinformatikai fejlődése indokolta. A WebEye második lengyelországi kirendeltsége a 2008. óta Krakkóban működő központi iroda tevékenységét egészíti ki. Az ország északi és keleti területeinek hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálását biztosító, ügyfélszolgálati munkatársakból, illetve kereskedelmi- és járműtechnikai szakemberekből álló lengyelországi csapat ezzel húsz fősre bővült. A vállalatcsoport a közeljövőben további bővítést tervez az országban.

A WebEye telematikai szolgáltató. Ezek a rendszerek figyelik és elemzik a járművek üzemi paramétereit, üzemanyag felhasználásukat, egyes esetekben elemzik a sofőrök vezetési stílusát, illetve gyors és hatékony kommunikációt biztosítanak az útdíjfizetési rendszeren belül. Ezáltal a fuvarozók hatékonyabban tudják kihasználni erőforrásaikat, környezet- és költségkímélőbben üzemeltethetik flottáikat. A WebEye a legjelentősebb bevallási közreműködő a magyar e-útdíj rendszerben. A cég telematikai rendszere adatkommunikációt biztosít a bevalló és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. között.

A WebEye, nemzetközi vállalatcsoportként jelenleg több mint 45 ezer szállítójármű adataival „támogatja” az európai fuvarozást. A WebEye szállítmányozó partnerei 2015 január elseje óta közel 2,5 milliárd kilométert tettek meg Európa és a világ útjain, a szolgáltatás segítségével pedig 12,3 millió liter üzemanyagot takarítottak meg.

 

webeye
Kapcsolódó cikkek