Cégvilág

Vonatkimaradások és késések lesznek az olasz sztrájk miatt

Munkabeszüntetést tartanak az olasz vasutasok csütörtökön 21 órától pénteken 21 óráig.

Munkabeszüntetést tartanak az olasz vasutasok csütörtökön 21 órától pénteken 21 óráig, a sztrájk ideje alatt az olasz vasúthálózaton vonatkimaradásokra, késésekre kell számítani, illetve néhány vonat rövidebb útvonalon közlekedik – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel. Mint írták, a menetjegy visszaváltást, vagy más időpontra érvényesítést a MÁV-START nemzetközi jegypénztáraiban, menetjegyirodáiban intézhetik az utasok.

Az utasok Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak. A Magyarországon váltott jegyeket, és ebben az esetben az ülőhelyjegyeket is, valamint egyéb helybiztosításokat kezelési költség levonása nélkül visszatéríti a MÁV-START, vagy más időpontra érvényesíti a menetjegyet.

Amennyiben az utazásról nem mondanak le, jegyeik igazolásáról külföldön kell gondoskodniuk. Ebben az esetben a jegyek visszatérítését a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein, általában a nemzetközi pénztáraknál kérhetik – tették hozzá.

olasz vasút menetrend sztrájk kimaradás MÁV-Start
Kapcsolódó cikkek