Cégvilág

Szervezeti és személyi változás a Molnál

Összhangban az új “Mol Group 2030” stratégiával, a Mol igazgatósága szervezeti és a személyi változásokról döntött csütörtöki ülésén, melyek célja, hogy még inkább támogassák hosszú távú céljaink megvalósítását – derül ki a vállalat közleményéből.

A Mol igazgatósága döntött az ügyvezető testület egy új taggal, a fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgatóval való kibővítéséről.

Ratatics Péter ezzel a kinevezéssel a fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgatójává és az ügyvezető testület tagjává válik 2018. február 15-i hatállyal.

Ratatics Péter a mai napig a fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgatóhelyettese volt. Korábban a társasági támogatás ügyvezető igazgatója volt, mely szervezet a Mol-csoport beszerzés, emberi erőforrás és kommunikációs tevékenységéért felelt. Ratatics Péter 2007-ben csatlakozott a Mol-csoporthoz, tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte pénzügyi karon.

Ratatics tagja az INA Igazgatóságának, a FGSZ (Földgázszállító) Zrt. felügyelő bizottságának elnökhelyettese.

A tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény értelmében Ratatics Péter a Mol Nyrt. vonatkozásában vezető állású személynek minősül, és jelenleg nem birtokol Mol által kibocsátott értékpapírt – hangsúlyozza a közlemény.

ügyvezető testület Ratatics Péter kinevezés Mol fogyasztói szolgáltatások
Kapcsolódó cikkek