Cégvilág

Megkezdi debreceni üzemének építését a német Deufol

A kormány 1,4 milliárd, a város önkormányzata további 60 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít a beruházáshoz.

Megkezdi debreceni csomagoló és logisztikai üzemének építését a német Deufol cég, az előrehaladott előkészítő munka után októberben helyezik el az alapkövét a déli ipari övezetben felépülő gyárnak, jelentette be a cég ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón a helyi Kölcsey központban.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jürgen Hillen, a Deufol Csoport és a Deufol Hungary ügyvezető igazgatója érkezik a Deufol Hungary beruházásbejelentő sajtótájékoztatójára
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Jürgen Hillen azt mondta, a hétmilliárd forintos beruházással épülő üzemben 120 új munkahelyet létesítenek, és Európa egyik legmodernebb csomagoló- és logisztikai üzeme egyben a Deufol délkelet-európai regionális központja is lesz.

Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere az MTI érdeklődésére közölte: a magyar kormány 1,4 milliárd, a város önkormányzata további 60 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít a beruházáshoz.

logisztika Deufol
Kapcsolódó cikkek