Cégvilág

Bevásárlási limiteket vezet be a Tesco

Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban korlátozzák a vásárolható mennyiséget vásárlónként.

Annak érdekében, hogy lehetőség szerint megelőzze a koronavírus terjedését, a következő hetekre új rendelkezéseket és limiteket vezetnek be — közölte az áruházlánc.

Limitált választék

Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizálják a megvásárolható mennyiséget vásárlónként. Bár mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a polcokat folyamatosan feltöltsék, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők.

Fotó: Jászai Csaba / MTVA

Szállítási idősáv foglalása

Mivel a következő hetekben több online vásárlóra számít az Tesco, előfordulhat, hogy a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, így az áruház azt javasolja, hogy a vásárlók foglaljanak előre.

Kizárólag online fizetés

A vásárlók és kiszállítók védelme érdekében a idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése. A rendszer csak a kiszállítás után terheli a bankkártyát a vásárlás összegével, így minden jellegű félreértést kizárható.

[enews_gallery id='2109738']

A képre kattintva galéria nyílik meg

Fontos információ önkéntes izoláció alatt álló vásárlók számára

Az alábbi lépések betartása a kiszállítók egészségének megóvása érdekében:

  • Rendelésnél fel kell tüntetni, hogy a vásárló önkéntes izoláció alatt áll.
  • A fizetés csak online lehetséges jelenleg, bankkártyával való fizetésre nincs mód.
  • Az átvétel helyét és módját a kézbesítővel egyeztetik.
  • A tesco minden rendelést bevásárlószatyorban szállít ki.
  • járvány limit Tesco
    Kapcsolódó cikkek