bélyeg

Bélyegsorozaton is kiadják Süsüt

A Süsü, a sárkány című bábfilmsorozat mesehőseiről készült alkalmi bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta ünnepélyes keretek között hétfőn.

Még mindig jó befektetés a bélyeg

A bélyeggyűjtőknek át kellett esniük egy illúzióvesztésen, amikor a biztosnak hitt befektetésükről kiderült, hogy az inkább mítosz.

Még mindig jó befektetés a bélyeg

A bélyeggyűjtőknek át kellett esniük egy illúzióvesztésen, amikor a biztosnak hitt befektetésükről kiderült, hogy az inkább mítosz. Ám az is igaz, hogy a 20. század eleji gyűjtemények értéknövelten adhatók el.

Ötmillió forintos magyar bélyegsorozat

Kiemelkedően erős anyag gyűlt össze a Darabanth tavaszi nagy árverésére, a bélyegkínálatban többmilliós világritkaságok is vannak.

Egy hónap múlva indul a verseny - Mire számíthat a Magyar Posta?

Alig több mint egy hónap múlva megnyílik a postai piac a verseny előtt, a jövőben bárki kézbesíthet számlaleveleket és képeslapokat, mert az 50 gramm alatti küldemények esetében is megszűnik az állami monopólium. A 145 éves Magyar Posta az elmúlt fél évszázad legnagyobb kihívása előtt áll, nem elhanyagolható könnyebbséget jelent azonban a 34 ezer embert foglalkoztató vállalat számára, hogy a nemrég elfogadott új postatörvény szerint a hivatalos iratok kezelése mellett a postabélyegek kibocsátása is változatlanul a feladata marad.

Egymillió dollárt kínáltak a bélyegéért, mégsem adta el

Egy amerikai vállalat egymillió dollárért meg akarta vásárolni Csehország legdrágább bélyegét, amelyet a napokban New Yorkban és Washingtonban mutattak be, de tulajdonosa, Ludvik Plytlicek műgyűjtő nem volt hajlandó azt eladni.
1
Világgazdaság Piactér