Citroen

Megérkezett az autós Airbnb

Az utóbbi pár év egyik legnagyobb dobása az lakásmegosztás. Kérdés, hogy autóval is működik-e - ezt latolgatja cikkében a hvg.hu.

Itt a Citroen válasza a GVH büntetésére

A Citroën Hungária Kft. mind tartalmában, mind a bírság mértékében elfogadhatatlannak tartja a GVH határozatát, amely szerint a Citroën Autócsere Program keretében megtévesztette volna fogyasztóit - derül ki a Citroen közleményéből.

Megtévesztő reklám miatt büntette a Citroent a GVH - 40 milliós bírság

A Citroen Hungária Kft. (Citroen) a Citroen autócsere Programját népszerűsítő hirdetéseiben megtévesztette a fogyasztókat az elérhető kedvezmények feltételeivel kapcsolatban – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A Hivatal a jogsértésért 40 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a vállalkozást.

Gondokkal küzd a Peugeot-Citroen

Folytatódott a komoly gondokkal küszködő PSA Peugeot-Citroen francia járműgyártó árbevételeinek csökkenése a harmadik negyedévben, részben az európai piac további zsugorodásának hatására.

Az elbocsátások halasztására kényszerülhet a Peugeot

A párizsi fellebviteli bíróság döntése szerint a PSA Peugeot Citroen nem tett eleget információszolgáltatási kötelezettségének a 8 ezer főt érintő leépítéssel kapcsolatban. A döntés késleltetheti a restrukturációs terv végrehajtását, bár a PSA vezetése hangsúlyozza: folytatódnak a tárgyalások a szakszervezetekkel az ügyben.

Európán kívüli piacok? A GM fityiszt mutatott a partner Peugeot-nak

Philippe Varin, a PSA Peugeot Citroën elnöke bemutatta a General Motorsszal kötött együttműködési megállapodás részleteit, amelyből kiderül: az amerikai konszern nem segíti hozzá francia riválisát az Európán kívüli piacok meghódításához.
Világgazdaság Piactér