egyetemes szolgáltatás

A kisebb tranzit drágítja a szállítást

Vizsgáljuk egy kisebb gázszállítói kapacitás létrehozásának lehetőségét Ausztria felé – közölte a Világgazdasággal a Magyar Energetikai és Közmű­szabályozási Hivatal elnöke.

A kisebb tranzit drágítja a szállítást

Vizsgáljuk egy kisebb gázszállító kapacitás létrehozásának lehetőségét Ausztria felé – közölte a Világgazdasággal Horváth Péter János, a Magyar Energetikai és Közmű-­szabályozási Hivatal elnöke.

Kiadták a gáztárolási feladatot

Az október elsején záruló betárolási időszak végére a hazai földalatti gáztárolókban 2,122 milliárd köbméter gázzal kell rendelkezniük az arra kötelezetteknek.

Orbánra vár az EMFESZ

Elesik 8–16 százalék kedvezménytől, aki visszatér az egyetemes szolgáltatásba

Kik juthatnak olcsóbb áramhoz?

Olcsóbban jutnak villamos energiához az egyetemes szolgáltatásban azok, akik az áramot olyan berendezés működtetésére használják, amely megújuló energiahordozóval állít elő hőt épületfűtéshez.

Indulhat a verseny a hazai gázpiacon

Eddig korlátozott volt a verseny a hazai gázpiacon, július 1-jétől viszont több okból is tényleges rivalizálás indul Góczi István, az EMFESZ Kft. ügyvezetője szerint.

Az egyetemes szolgáltatásra készül a Főgáz

Beadta egyetemes gázszolgáltatói engedélykérelmét a Főgáz, mától letölthetők nála a védendő fogyasztói körbe tartozás igénylését szolgáló lap, július 1-től előre fizetős mérőórát is felszerel a társaság.
1
Világgazdaság Piactér