galéria

Fókuszban Dobos Tamás képei

Új helyszínen, de a régi utcában (Falk Miksa) kortárs művészettel foglalkozó galériát nyitott a műkereskedelem régi szereplője, Kováts Lajos.

Fontos nagybányai mű tért haza

A Virág Judit Galéria május 15-én tartja tavaszi aukcióját, kalandos sorsú Boromisza-festménnyel, kiemelkedő Szinyei Merse-, és Gulácsy-művekkel.

Moholy-Nagy László két munkája a vezető tételek között

Az amerikai székhelyű nemzetközi aukciósház, a Phillips Auctions április 3-án és 4-én The Odyssey of Collecting címen fotóárverést tart New York-i székhelyén, ahol magyar származású fotósok felvételeire is lehet licitálni.

Bemelegítő bazárárveréssel kezd a Biksady Galéria

Első árverését tartja március 8–9-én a Biksady Galéria. Az első nap a festmény, műtárgy témakörben zajlik, a második meg egy variaárverés lesz amolyan szezonnyitó, bemelegítő jelleggel.

Vaszaryval válaszolnak Batthyányra

Két nagyszabású festő reprezentatív tárlata látható egy időben Budapest műkereskedelmi sugárútjának számító Falk Miksa utcában. Mindkét alkotó a gyűjtők és az aukciók kedvence. A két tárlat a művészeti értékén túl arra is példa, milyen marketingeszközökkel élhet egy-egy galéria.

Vlagyimir Putyin Budapesten - Galéria

Koszorúzással kezdődött a kedd délután rövid munkalátogatásra Budapestre érkezett orosz elnök programja, Vlagyimir Putyin előbb a Hősök terén helyezett el virágokat, majd hadisírokat koszorúzott a budapesti Fiumei úti Nemzet Sírkertben található szovjet parcellákban.
Világgazdaság Piactér