netpincér

Egyre népszerűbb az online ételrendelés

Dinamikusan bővül az online ételrendelés, 2018 első félévében valamennyi területen duplázódtak a számok 2017 azonos időszakához viszonyítva.

Csúcsra járatják az ételfutárokat

Három év alatt kis híján megduplázódott, és mára meghaladja a milliós határt a házhoz szállított ételek havi adagszáma.

Csúcsra járatják az ételfutárokat

Három év alatt kis híján megduplázódott, és mára meghaladja a milliós határt a házhoz szállított ételek havi adagszáma. A többség háromezer forintért rendel, két főre – tudta meg a Világgazdaság.

Megúszta a bírságot a Netpincér

Az ételrendelés-közvetítő portál üzemeltetője a versenyhivatal szerint feltételezhetően versenykorlátozó kikötéseket alkalmazott szerződéseiben.

Zsíros falat a neten

Alacsony jutalékkal és karitatív gesztusokkal akar a legújabb cég megkapaszkodni a zsíros falatnak számító online ételrendelési piacon, ahol a Foodpanda-NetPincér hegemóniáját igazából még senkinek sem sikerült megtörnie

Átveszi a hatalmat a mobil az ételrendelésben

Egyre többen rendelnek ételt mobiltelefonról, ezzel párhuzamosan mind népszerűbbek a folyamatot jelentősen leegyszerűsítő ételrendelő alkalmazások is – derül ki a Netpincér felméréséből. Az online rendelési formák közül a honlapok mellé, immár felzárkózik az alkalmazások használata is. A Netpincér rendszerében az összes ételrendelés negyede már mobileszközről érkezik. A jelenlegi trendek és a várakozások alapján a következő években 60–70 százalékra is emelkedhet az okostelefonos alkalmazásból kezdeményezett ételrendelések aránya.

Élénkül az ételrendelési piac

Jelentős változások mentek végbe a hazai online ételrendelési piacon az elmúlt hónapokban, több új szolgáltatóval megismerkedhettek a magyar felhasználók. A szektort jelenleg is a NetPincér.hu uralja, de nemzetközi tőkéből és hazai forrásokból építkező trónkövetelő is akad

A netpincer.hu az év internetes kereskedője

Az év internetes kereskedője a netpincer.hu, az év legígéretesebb netkereskedője pedig az orangeways, fapados távolsági buszjáratokat üzemeltető társaság lett.
1
Világgazdaság Piactér