Pápai Hús

Megnyílt a 21. Pápai Agrárexpo

A mezőgazdaság tavaly a magyar gazdaság hajtóerejét jelentette – fogalmazott a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Húsvétkor nem sajnáljuk a pénzt a minőségi sonkára

Egyre keresettebbek a minőségi húsvéti füstölt húskészítmények a magyar boltok polcain. A korábbi években jellemző árérzékenység enyhülni látszik, miközben a füstölt termékek mintegy 70 százalékát még mindig a húsvéti szezonban vásárolják meg a fogyasztók – közölte a Pápai Hús.

Rohammal tér vissza a Pápai Hús

A 2016 december eleji tulajdonosváltást követően fokozta termelését és növekvő pályára állt a Pápai Hús. A márka sikerrel indította meg a külföldi terjeszkedést is.

Betörhet az ázsiai piacra a Pápai Hús - Interjú

Hatalmas az igény a minőségi élelmiszerekre Kínában, Kelet-Ázsiában és az Egyesült Államokban. Ezeken a piacokon rendelkezünk kapcsolatrendszerrel, és támogathatjuk a Pápai Hús építkezését – mondta a Világgazdaságnak Frank Liu, a hongkongi Famous Yield Enterprises társtulajdonosa, a Pápai Hús Kft. befektetője.

Németh Szilárd: a rezsicsökkentés egyedülálló Európában

A nyugdíjasokat érinti leginkább a rezsicsökkentés, hiszen az ő életüket nem befolyásolja közvetlenül a fizetésemelés, sem a családosoknak járó adócsökkentés - mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Új tulajdonosa van a Pápai Húsnak

A hongkongi befektető segítségével elérhető új exportpiacok révén is bővülhet az újrainduló Pápai Hús termelése.

Ismét dobra verik a pápai húsgyárat

Már 3,6 milliárd forintért is túladnának a Pápai Húst működtető cégcsoport vagyonán, miután az első felhívásra 110 millió forint volt a legmagasabb ajánlat.
Világgazdaság Piactér