Radicova

Szlovákián bukhat meg az egész eurómentő csomag

Radicova miniszterelnök négypárti kormánya ugyan áldását adta az EFSF ideiglenes eurómentési mechanizmus pénzügyi kereteinek és kompetenciáinak bővítésére, ám a szlovák parlament ezt elvetette és továbbra is kitart a "nem" mellett - írja a Die Presse.
2011.09.09 Olvasási idő:

Ingyen jár a tészta és a liszt a szegényeknek Szlovákiában

Ingyen kapják a jövőben a rászorulók a lisztet és a tésztaféléket Szlovákiában. A kormány terveit azonnal erős ellenzéki kritika érte.
2011.02.28 Olvasási idő:

Orbán Pozsonyban - Fotók

Megkezdődött kedden délelőtt Pozsonyban a visegrádi országok miniszterelnöki csúcstalálkozója, amelyen a résztvevők megemlékeznek a csoport megalakulásának 20. évfordulójáról, s megvitatják a V4-ek előtt álló legfőbb feladatokat.
2011.02.15 Olvasási idő:

Ismét kötelezővé tennék a magánnyugdíjkasszákat Szlovákiában

2010.11.19 Olvasási idő:

Szlovák miniszterelnök: A bankok fizessenek a görög válságért

Iveta Radičová szlovák miniszterelnök egy lapnak nyilatkozva leszögezte: a bankoknak kell megfizetniük a görög adósságválság költségeit.
2010.09.05 Olvasási idő:

A szlovák kormányfő bocsánatkérést vár az EU-tól

A szlovák kormányfő szerdán erőteljesen védelmébe vette országának döntését, mely szerint nem vállal részt Görögország segélyezésében és egyben hivatalos bocsánatkérést követelt Brüsszeltől, amiért bírálta a szlovák döntést.
2010.08.25 Olvasási idő:

Szlovákián bukhat az uniós óriás mentőcsomag

A legfrissebb euróövezeti tagnak számító Szlovákia ellenállása veszélyeztetheti az EU és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által tető alá hozott 750 milliárd eurós óriás-mentőcsomagot.
2010.06.28 Olvasási idő: