RBS

Tíz év után újra profitot termelt a Royal Bank of Scotland

A banknak nem kellett még elszámolnia az amerikai igazságügyi minisztérium által kezdeményezett, több milliárd dolláros bírságot, amire az idén kerülhet sor.
2018.02.23 Olvasási idő: 0 perc

Óriásbírságra készülhet az RBS

2017.01.26 Olvasási idő: 0 perc

A Royal Bank of Scotland jelentős veszteséget halmozott fel

2014.02.27 Olvasási idő: 0 perc

Ukrán hitel: húzza a száját Fitch

Fitch: rövid távú, kockázatos megoldás Ukrajnának az orosz finanszírozás.
2014.01.18 Olvasási idő: 0 perc

A bankbotrány újabb fejezete: Hatalmas bírságot fizet egy pénzintézet

390 millió font (140 milliárd forint) bírságot fizet a Libor-botrányban játszott szerepe miatt a brit és az amerikai hatóságoknak a Royal Bank of Scotland (RBS).
2013.02.06 Olvasási idő: 0 perc

A nagybank teljes államosításán gondolkodik a brit kormány

Az egyik legnagyobb brit bankcsoport, a Royal Bank of Scotland (RBS) teljes államosításának lehetőségét fontolgatják vezető brit kormánytisztviselők, mivel elégtelennek találják az RBS és a többi brit nagybank vállalati hitelezési aktivitását - írta csütörtökön a Financial Times.
2012.08.02 Olvasási idő: 0 perc

Kiárusítás - Bevásárolnak Európában az ázsiai pénzintézetek

Miközben az európai pénzintézetek masszívan takarékoskodni kényszerülnek, az ázsiai bankoknak marad pénzük a "bevásárlásra".
2012.01.18 Olvasási idő: 0 perc

Londoni elemzők: "Erőteljes" jelzés az MNB-től

A magyar jegybank a keddi fél százalékpontos kamatemeléssel valószínűleg "erőteljesen" jelezni kívánta, hogy szükség esetén készen áll a cselekvésre, ám az euróövezeti válság intenzívebbé válásával még további, agresszív kamatemelések válhatnak szükségessé - így értékelték a konszenzusnak megfelelő keddi kamatdöntést londoni felzárkózó piaci elemzők.
2011.11.29 Olvasási idő: 0 perc

Fogadni lehet a nagyobb MNB-szigorra

"Biztosra vehetőnek" nevezték a magyar jegybanki kamatemelést londoni felzárkózó piaci elemzők azután, hogy a Moody's Investors Service hitelminősítő péntekre virradó éjjel a befektetési ajánlású szint alá rontotta a magyar kormánykötvény-besorolásokat.
2011.11.25 Olvasási idő: 0 perc

RBS: A kormány sokkolhatja a piacot, ha "rágörcsöl" az élénkítésre

Az egyik nagy londoni befektetési bankcsoport elemzőjének írását közli a magyar gazdaság kilátásairól a Financial Times internetes kiadásának felzárkózó térségi blogrovata.
2011.11.16 Olvasási idő: 0 perc