riadó

Róma riadókészültséget rendelhet el orosz gáz híján

2022.06.17 Olvasási idő:

Szmogriadót rendeltek el Nyíregyházán

Megnövekedett a szálló por koncentrációja az elmúlt két napban Nyíregyházán, a mért értékek meghaladták a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét.
2017.10.21 Olvasási idő:

Több megyében is rekkenő hőségre kell számítani

A legtöbb déli megyére a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Az északnyugati régió délutántól heves zivatarokra számíthat.
2017.08.10 Olvasási idő:

Ennyivel tart tovább a hőségriadó

Meghosszabbította a hőségriasztást Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár szerdán 24 óráig – tájékoztatott az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
2017.06.27 Olvasási idő:

Légiriadót jelentettek be a moszkvai metróban

Légiriadót jelentettek be pénteken a moszkvai metró Paveleckaja állomásán, a hálózatot üzemeltető vállalat szerint műszaki hiba történt.
2017.04.28 Olvasási idő:

Párizsban és Lyonban is szmogriadót rendeltek el hétfőre

Szmogriadót rendeltek el hétfőre az illetékes hatóságok a két legjelentősebb francia városban: Párizsban tilos olyan gépjárművel közlekedni, amelynek a környezetvédelmi osztályt jelölő matricája 5-ös fokozatú vagy amely még nem kapta meg az alig egy hete bevezetett környezetvédelmi megfelelősséget jelölő kódot. Lyonban a páros-páratlan rendszám szerinti közlekedési korlátozás lesz érvényben.
2017.01.22 Olvasási idő:

Tovább romlik a helyzet Budapesten - forgalomkorlátozás a szmog miatt

További intézkedésig minden nap 6 órától 22 óráig érvényes a fekete matricás autók közlekedésének tilalma Budapesten a szálló por magas szennyezettségi szintje miatt - tudatta a Főpolgármesteri Hivatal.
2015.11.08 Olvasási idő:

Riadó volt azon az afganisztáni támaszponton

Az afganisztáni Kandahárban vasárnap Victor Ponta román miniszterelnök látogatása idején riasztották rakétatámadás miatt azt a NATO-támaszpontot, melyben a román vezető tartózkodott - közölte az Agerpres hírügynökség.Victor Ponta kormányfő Gabriel Oprea miniszterelnök-helyettes és Mircea Dusa védelmi miniszter társaságában kereste fel vasárnap az Afganisztánban szolgálatot teljesítő román katonákat. A riasztás épp akkor történt, amikor a román kormány tagjai a román katonákkal ebédeltek.
2014.06.29 Olvasási idő:

Hőségriadót rendelt el csütörtök éjfélig a tiszti főorvos

2013.08.05 Olvasási idő:

Első fokú hőségriasztás

Holnap az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a Dél-Dunántúlon, a közép-magyarországi régióban és az Alföldön jellemzően 26 fok körüli középhőmérséklet várható.
2011.06.22 Olvasási idő: